Superfoods Voedingssupplementen

Natuurlijke ontgifter: verbeter je gezondheid aanzienlijk met Chlorella

Chlorella en wheat grass: sterke natuurlijke ontgifters

Zit je niet lekker in je vel, heb je bepaalde gezondheidsproblemen of mag jouw algemene gezondheid wel wat verbeterd worden? Dan kun je gebruik maken van Chlorella. Chlorella is erg bekend in Japan, maar wordt ook steeds meer gebruikt in Europa. Wat Chlorella precies is, waarom het zo goed is voor je lichaam en wanneer je het kunt gebruiken om je beter te voelen, lees je in dit artikel.

Chlorella: een korte introductie
Chlorella is een groene alg die je tegenkomt in zoetwatervijvers. Je vindt de alg in zoetwatervijvers in de natuur, maar voor menselijke consumptie wordt de alg voornamelijk gekweekt in speciale zoetwatervijvers. Veel mensen kennen de alg helemaal niet of weten in ieder geval niet dat dit een voedingsmiddel is die je als mens ook kunt consumeren, maar Chlorella is een van de gezondste voedingsmiddelen die er is. Dit komt omdat het voedingsmiddel niet alleen in bijna al de gezondheidsbehoeften voorziet, maar ook enkele belangrijke gezondheidseffecten met zich meebrengt.

Je gebruikt Chlorella in de vorm van tabletten, die je iedere dag volgens een bepaalde dosering mag nemen. Je eet dus niet echt een alg, maar een tablet met een hoge dosering van de alg.

Waarom is Chlorella zo gezond?
Ten eerste is Chlorella erg gezond omdat deze alg in bijna alle menselijke voedingsbehoeften voorziet. Maar dat is niet alles, want het nuttigen van deze groene alg in de vorm van een tablet brengt nog enkele aantrekkelijke gezondheidseffecten met zich mee, namelijk:
– Chlorella stimuleert de aanmaak van T-cellen in het bloed, die het lichaam beschermen tegen virussen.
– Chlorella kan als dagelijkse detox gebruikt worden, aangezien de alg ook ontgiftende eigenschappen kent.
– Chlorella bevat RNA en DNA en deze stoffen worden geassocieerd met ouderdomsvertraging.
– Chlorella helpt de spijsvertering en lost problemen als constipatie op.
– Chlorella helpt tegen een slechte adem.
– Chlorella reguleert de bloedsuikerspiegel en gaat op deze manier het hongergevoel tegen. Dit maakt het voedingssupplement geschikt voor mensen die een dieet volgen en niet de hele dag honger willen hebben.

Tot slot zit er ook veel calcium in Chlorella, waardoor dit supplement ook prima gebruikt kan worden door mensen die wat extra calcium binnen willen krijgen om botproblemen te verhelpen.

Heb ik Chlorella nodig?
Je kunt Chlorella gebruiken als je vaak ziek wordt door een besmetting met virussen, je het ouderdomsproces wil verlagen, je last hebt van spijsverteringsproblemen als constipatie, je een slechte adem hebt of je een dieet voelt en geen hongergevoel wil hebben. Verder kun je het supplement ook gebruiken als je jouw algemene gezondheid wil verbeteren, aangezien er in Chlorella vele gezonde voedingsstoffen zitten die je gezondheid naar een hoog niveau brengen. Ook als je gewoon je lichaam in zijn voedingsbehoefte wil voorzien, kun je gebruik maken van Chlorella.

Wil jij Chlorella gebruiken om je gezondheidsproblemen op te lossen of je gezondheid over het algemeen te verbeteren? Bekijk dan ons aanbod Chlorella supplementen in de shop.

Onze tip: Bestel vandaag nog & voel het verschil
Chlorella van Superfoodz - voor 22u besteld, morgen in huis

chlorella

Chlorella Spirulina tabletten bieden niets dan voordelen. Ze bevatten veel vitamines en mineralen, ontgiften je lichaam en bevatten enorm veel antioxidanten.

Over de auteur

Jana Meeuws

Mama van twee. Passie voor gezonde voeding en een natuurlijke levensstijl. Redactrice @ Natuurlijkgezond.be

Add Comment

Click here to post a comment

Tip van de week

Onze tip: Bestel vandaag nog & voel het verschil
Chlorella van Superfoodz - voor 22u besteld, morgen in huis

chlorella

Chlorella Spirulina tabletten bieden niets dan voordelen. Ze bevatten veel vitamines en mineralen, ontgiften je lichaam en bevatten enorm veel antioxidanten.

Vitamine D3

Productcategorieën