Diëten Voeding

Puur Pascale: Beter eten is beter leven – Nieuw boek!

Puur Pascale: het nieuwe boek van Pascale Naesens ligt vanaf 8 september in de winkel
Puur Pascale - Het nieuwe boek van Pascale Naessens!
De niet te missen bestseller van 2016! vanaf 8 september te koop

puur-pascale

Het mooiste en meest complete boek van Pascale Naessens
Puur Pascale - Beter eten is beter leven, het nieuwe boek van Pascale Naessens is groter en luxueuzer van formaat. Met meer recepten, meer foto's, meer uitstraling, meer lifestyle en meer wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies. Het is haar sfeervolste en warmste boek sinds ze in 2010 begon. Ze brengt haar levensstijl, die helemaal in het teken staat van gezelligheid en romantiek, prachtig in woord en beeld.   Met pure gerechten,  mooie keramiek en gedekte tafels die getuigen van creativiteit en liefde voor de natuur.  Pascale verwerkt pure en natuurlijke producten tot meer dan 75 eenvoudige, smaakvolle en gezonde gerechten.

Op donderdag 8 september verschijnt het langverwachte nieuwe boek van Pascale Naessens.  De referentie als het aankomt op gezonde voeding de laatste 6 jaar.  Het nieuwe boek heeft alles om opnieuw een bestseller te worden.  We vatten dan ook graag haar filosofie nog even samen.

Pure gezondheid is natuurlijke eenvoud

Uiterlijk is mogelijk belangrijker dan ooit, zeker nu obesitas de wereld lijkt te veroveren. Er zijn zoveel supplementen en andere middelen te verkrijgen die ons zouden moeten helpen om gezonder te worden en onze gezondheid te ondersteunen. De vraag is of we al deze, soms chemische, hulpmiddelen wel nodig hebben. Twijfel je nog of je slank blijft/ wordt door puur eten en of dit bijdraagt aan je gezondheid, lees dan vooral dit artikel over de theorie van de recepten van Pascale Naessens!

Door te eten via de methode van Pascale Naessens eet je je een weg naar een gezond, fit en gelukkig leven

Wat is de methode van Pascale?

Pascale Naessens
Pascale Naessens

Door te eten via de methode van Pascale Naessens eet je je een weg naar een gezond, fit en gelukkig leven. De basis is hierbij dat je vooral geen light producten eet/drinkt, geen calorieën telt, meer (vet) eet en vooral dat je geen honger hebt. We doen de methode dan ook absoluut onrecht aan door het een dieet te noemen. Beter is het om het een way of life, een levensstijl te noemen. Een dieet houdt niemand de rest van zijn leven vol. Een levensstijl echter, is een manier van leven. Een aanpassing waarbij het roer omgegooid wordt en wat daarna als automatisch wordt opgevolgd. Bijkomend voordeel is dat je zonder moeite slank en gezond bent en blijft. Verder hechten we door de ontwikkeling op het gebied van medicatie, veel te weinig waarde aan de positieve effecten van natuurlijke producten. Denk eens aan de antioxidanten uit bijvoorbeeld broccoli die het risico op kanker verlagen. Aan de recepten ligt een bepaalde theorie ten grondslag die voorgenoemde als positief gevolg heeft.

Het idee is dat je alleen natuurlijke producten eet. Schuw ook niet het gebruik van olijfolie. Belangrijk is dat koolhydraten niet gemengd worden met eiwitten en dat snelle koolhydraten (onder andere brood, aardappelen en witte pasta) zoveel mogelijk gemeden worden. Eenvoudig om te onthouden is dat je beter je brood bij het ontbijt kunt vervangen door fruit, je aardappelen door extra groente en olijfolie is de sleutel (je kunt bijna zeggen ‘hoe meer, hoe beter’). Wanneer natuurlijk voedsel 70 a 80% is van het voedsel wat je binnenkrijgt, zit je veilig. Dit betekent dat je je niet schuldig hoeft te voelen wanneer je eens een frietje of een stukje chocolade eet. Door je levensstijl te baseren op de theorie van Pascale Naessens krijg je als vanzelf minder bewerkt voedsel binnen. Bewerkt voedsel bevat veel geraffineerde suikers. Geraffineerde suikers zijn link omdat ze uiteindelijk zorgen dat we hiervan afhankelijk worden en dit zijn juist de dikmakers die een negatief effect hebben op hoe fit we ons voelen.

Terug naar de natuur

Het principe bij de recepten van Pascale Naessens is dat je zoveel mogelijk onbewerkte natuurlijke producten eet. Ons lichaam leeft nog in de pre-historie stand. Dat wil zeggen dat alle bewerkte rommel die wij eten, niet geschikt is voor ons lichaam. Ons lichaam teert het beste op producten die in de pre-historie in de natuur te vinden waren. Granen en aardappelen vallen hier bijvoorbeeld niet onder. Deze snelle koolhydraten hoeven niet volledig uit ons leven geweerd te worden, maar mag niet meer dan 20 a 30% van onze volledige voedselinname beslaan. Voedsel uit de natuur die we prima kunnen eten zijn bijvoorbeeld frambozen en bessen. Leuk is het om een eigen groentetuin aan te leggen. Je merkt al heel snel dat deze pure vorm van groente eten maakt dat alles je veel lekkerder smaakt.

Iedereen heeft het nodig

Voel je je lusteloos of ben je te zwaar? Glanst je haar niet meer zo of is de twinkeling uit je ogen verdwenen? Dan is de methode van Pascale Naessens zeker de juiste methode voor jou. Ook als je lekker in je vel zit, kan het geen kwaad om je levensstijl aan te passen naar de theorie van Pascale Naessens. Het kan met zekerheid gezegd worden dat iedereen zal welvaren bij deze manier van eten. Het is zo kinderlijk eenvoudig om te volgen, dat je na een tijdje niet eens meer trek hebt in bewerkt voedsel met haar gevaarlijke geraffineerde suikers.

Start vandaag nog

Ben je overtuigd en wil je ook het roer omgooien en meteen starten met een gezond, fit en natuurlijke levenswijze? Nu is je kans! Bestel vandaag nog de boeken van Pascale Naessens hieronder via Bol.com. Geef je lichaam ook wat het verdient.

Tip van de week

Onze tip: Bestel vandaag nog & voel het verschil
Chlorella van Superfoodz - voor 22u besteld, morgen in huis

chlorella

Chlorella Spirulina tabletten bieden niets dan voordelen. Ze bevatten veel vitamines en mineralen, ontgiften je lichaam en bevatten enorm veel antioxidanten.

Vitamine D3

Productcategorieën